Praktijk Witzand
Praktijk Witzand Wijk bij Duurstede
Praktijk voor massage en Bewust Zijn

Recensies

"Het is moeilijk uit te leggen wat een energetische massage met je doet. Niet alle gevoelens laten zich vertalen tot tekst. De massage is niet doelgericht, maar uitnodigend. Datgene wat naar boven mag komen, komt naar boven. Elke keer als ik bij Sylvia ben, kom ik weer thuis. Anders kan ik het niet omschrijven. De meest lastige onderwerpen kan ik met haar bespreken en door de energetische massage ervaar ik wat het onderwerp met me doet. Spanningen komen los: er is verdriet om wat er is geweest, maar er is ook vreugde omdat de gevoelens een plekje krijgen of omdat er onverwachte inzichten verschijnen. Op die momenten ervaar ik wat er gebeurt als mijn emoties en gevoelens aandacht krijgen; ze worden zachter, beter behapbaar. Sylvia stemt zich tijdens de massage op mij af. Als het teveel wordt, dan wordt er als vanzelf een kalmerende hand op mijn hoofd gelegd of wordt mijn arm aangeraakt. Op deze manier kan ik steeds dieper zakken en ontstaat er uiteindelijk rust, aanvaarding en acceptatie. Op de massagebank mag ik mezelf zijn. Er is geen oordeel. Juist dat maakt deze behandeling zo bijzonder. Ik heb drie sessies bij Sylvia gehad en er is meer rust in mijn systeem ontstaan. Liefdevolle rust. En liefdevolle rust is licht en fleurig."

✨ Aangeraakt in de energie ✨ “Ik heb me in mijn leven wel vaker laten masseren en altijd is het fijn, ik kan me goed ontspannen en kom tot rust. Al een paar jaar gun ik mezelf vanwege mijn eigen energiewerk, energetische massages van Sylvia. Dus ook nu ik al ruim twee jaar niet meer in Amersfoort woon, rijd ik elke paar maanden van Noord Brabant naar Soest. Voor een reset. Voor onderhoud aan mijn fysieke lichaam, en tegelijkertijd zoveel meer dan dat. Voor eigen heling in proceswerk en om op te laden. 

Een energetische massage van Sylvia nodigt me elke keer opnieuw uit met een afgestemde Playlist op de zachte warme tafel. Vandaag ben ik nog herstellende van een heftig vorig weekend ‘ziek zijn’. Een lading figuurlijke sh*#!t kwam er in alle heftigheid uit en heel eerlijk, het waren ook intensieve weken in en na het verlies van mijn lieve moeder. 

Een nieuwe aardse werkelijkheid, verschuivingen in de familie en voorouder verbindingen krijgen nieuw licht. Onder haar handen die helen, gebeurt veel meer dan ontspanning van spieren. Mijn zenuwstelsel verzacht. Ze valt stil op mijn rechter schouder, een naar gevoel trekt door me heen. Een kriebel in mijn keel, een hoest en vele tranen dienen zich aan wanneer ze ‘dit stuk’ beweegt, beroerd en opschud. Ik zeg haar: ‘dit voelde als een gebroken vleugel’ en zo ziet en voelt zij hetzelfde. Afgelopen donderdag viel mijn Rozenkwarts Engel om, ze brak haar vleugel. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Es, het is tijd je eigen vleugels uit te slaan’. 

Aan mijn linkerzijde raakt ze aan, mijn aangedane zijde van vorig weekend. Ze nodigt me uit, diepere lagen te voelen. Er dwars doorheen te gaan, laat maar los en laat je maar zien! Wat draag je hier nog, dit is jouw plek! De hele vrouwenlijn van mijn lieve moeder, oma en overgrootmoeder laat zich zien. Lieve mooie vrouwen, ik doorbreek het patroon. Ik sta in mijn eigen licht en in onvoorwaardelijke liefde laat ik jullie los en vrij. Drie generaties vrouwen voor mij, die zacht en liefdevol achter me staan, verbonden en omarmd, in vrijheid weer samen. 

De achterkant van mijn lichaam voelt in balans. Ik ben klaar om dit achter me te laten en draai op mijn rug. De helende handen van Sylvia bewegen zacht, soms stevig en altijd in alle lagen van mijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. De voorkant van mijn lichaam voelt dat de energie gaat stromen, omdat de fysieke plek van ‘vleugels’ voor nu is geheeld, in balans is en wat ruimte geeft om vooruit te denken en te leven. Dat wat me gebroken hield, te bedanken en liefdevol los te laten. 

Twee uur later voel ik me als herboren, diep aangeraakt en veel meer compleet. Dit is wat Sylvia ten diepste kan, doet en waarin ze ook steeds meer wordt uitgenodigd zichzelf mee in de wereld te zetten. Vandaag deel ik haar met liefde ✨ Dankjewel lieve mooie vrouw en zoveel meer. Tot gauw” 🙏🏻💛

“Een energetische massage bij en van Sylvia gun ik mezelf elke paar maanden. Ik rijd een uur vanuit Brabant, om me onder te dompelen in haar liefdevolle, zachte en helende handen. Waar de begeleidende afgestemde muziek helend is en mijn spieren, meridianen en energie systeem zich op alle lagen van bestaan gevoed, geheeld en opgeladen voelen. Een terugkerend geschenk voor mezelf 💝
Sylvia is in staat om je volledig te laten ontspannen. Vriendelijk, stemt af wat je wil etc. De mooi aangeklede ruimte waarin ik me meteen op mijn gemak voelde. De heerlijke geuren en rustgevende muziek ondersteunen de helende massage. Ik heb veel baat gehad van de massages en kan het iedereen aanraden.

"Sylvia masseert me nu al een tijdje en het is geweldig fijn en het helpt op allerlei gebied. In mijn dagelijks leven, in mijn werk, in het vasthouden van een goede balans; echt een aanrader!"

" Zoals Sylvia kan masseren kunnen dat maar heel weinig mensen! Met warmte en een goede afstemming op jou weet ze mij als gespannen diehard toch iedere keer weer in ontspanning te krijgen. Je laadt niet alleen op maar het is ook nog eens ontzettend fijn! Ik zou zeggen: verwen jezelf en ga naar Sylvia! Ook heel zinvol als je weinig verbinding met je lichaam hebt. Stap voor stap kom je in de sessies weer dichter bij jezelf. Met diep respect voor jouw grenzen. Helend!"

" Sylvia kan als geen ander met volle liefde & aandacht naar je luisteren en je masseren. In de communicatie is ze liefdevol, zonder oordeel maar wel eerlijk. De massages zijn onbeschrijflijk, magisch en volledig in overgave. Je voelt dat ze totaal in het moment is en zich helemaal geeft om alles te geven aan jou. Sylvia denkt niet in geld & tijd maar in liefde. Vanaf het begin voelde ik een klik met haar en op mijn gemak. Ik verheug me altijd ten zeerste op het contact en de massage. Ze is een sprankelende, grappige, vrolijke en oprechte mooie vrouw; een groot kado in mijn volgeplande leven! "

" Sylvia heeft een kracht in zich om rust te brengen waar ik zelf niet altijd weet hoe rust te ervaren. Niet alleen binnen de fijne massages, maar ook binnen de gesprekken daarom heen. Haar sessies zijn liefdevol en als je je hier tijdens de massages aan durft over te geven kun je 1 tot 2 uur gedachteloos genieten. Heel fijn om dit te kunnen ervaren binnen onze denk-maatschappij."

" Ik denk dat ik nu ongeveer 4 jaar bij Syl kom. Zij geeft mij niet alleen een heerlijke massage, maar veel meer dan dat. Zoals je een auto soms voor een grote beurt brengt, breng ik mijn geest en lichaam soms bij Sylvia. Zij voelt goed aan waar ik op dat moment behoefte aan heb. Altijd als ik weer thuis kom van Sylvia geeft zij mij iets mee om over na te denken. Dit vind ik een toegevoegde waarde! Ik kan er altijd weer naar uitkijken als het bijna zover is. Ik raad het iedereen aan, om jezelf af en toe even te laten verwennen."

"Ik heb veel aan de intuïtieve massagetherapie van Sylvia Witzand. Met afstemming op mij en mijn behoeften, veel veiligheid, integriteit, zorg en aandacht. Waardoor ruimte is ontstaan voor fysieke helende ervaringen.
Dit soort dingen zouden naar mijn idee deel uit moeten maken van de standaard traumabehandeling!"

"Je lijkt wel een zusje van moeder aarde. Een aardse verbinding die groots en veilig voelt. Verzorgend en onvoorwaardelijk."

"Afgelopen week weer een heerlijke massage mogen ontvangen. Aandacht, intuïtie en zorgvuldigheid van Sylvia, naast deskundigheid, maken de massage tot een unieke en persoonlijke ervaring. Dank!"

"Al een aantal jaar geniet ik van de massages van Sylvia. Dit doet ze niet alleen met haar handen maar met alles wat ze heeft. Het is liefdevolle, zorgzame en volledige aandacht. Sinds een jaar ben ik overgestapt naar een behandeling van twee uur. Het is echt een aanrader! De extra tijd leidt naar een gevoel van ontspanning op een dieper niveau. Elke keer weer is het een bijzondere ervaring die het best te beschrijven is als gelukzaligheid".

"Sylvia heeft werkelijk een gave en haar ontspannende en energetische liefdevolle massage ondersteunt mij in het loslaten en is een weldaad van rust! Ze masseert mij al sinds 'n paar jaar 2 x per maand, grote aanrader."

"Je bent een natuurtalent in helende heerlijkheid."

"Sylvia is mijn favoriete masseuse!!! Heerlijk afgestemd met jouw behoefte in aanraking in het moment...echt heel aangenaam". Ik kan het iedereen aanraden!"

"Na een uitdagend weekend werd het me vandaag duidelijk tijdens het ontvangen van een massage hoe diepgeworteld sommige overtuigingen uit mijn kindertijd zijn geworteld. Voelen en loslaten, met dank aan Sylvia voor het zichtbaar maken, haar vertrouwen en vandaag bovenal haar zachtheid zodat ik weer een stukje dichter in mijn authenticiteit kan zijn!"