Praktijk Witzand
Praktijk Witzand Wijk bij Duurstede
Praktijk voor massage en Bewust Zijn

Energetische ontspanningsmassage

Energetische ontspanningsmassage wil zoveel zeggen dat ik mij bewust ben van daar waar wij de meeste energie aan geven; ons denken. Het is mijn intentie de energie uit je hoofd (denken) te verleggen naar voelen (lichaam).
 
Tijdens de massage richt ik mij met volledige aandacht op jou waardoor er energetisch ruimte en veiligheid ontstaat. Door de liefdevolle aanraking worden lichaam en geest uitgenodigd om tot diepere ontspanning en herstel te komen en zorgt voor het terugvinden van een dieper innerlijke rust. Het lichaam is zo intelligent dat als het zich in een veilige vertrouwde liefdevolle omgeving bevindt het zichzelf heelt.  
De aanraking is afwisselend, deze kan zowel los schuddend als vertragend als stil liggend zijn, naar meer zacht, kabbelend of wiegend.
 
Ik maak gebruik van muziek daar dit een ontspannende uitwerking op ons heeft en je kan begeleiden naar diepere lagen in ons. 
 
Is het alweer even geleden dat je tijd en werkelijke aandacht aan jezelf hebt besteed? Verwen jezelf dan eens met een heerlijke energetische ontspanningsmassage; Géén standaard massage maar volledig afgestemd op jou. Je kunt kiezen voor een massage van 1,5 uur of 2 uur.
  • Noot; Het is géén stevige massage, dus niet gericht op het losmaken van spieren.
KennismakingskortingKom je voor de eerste keer, dan krijg je € 20 korting, zie blad tarieven.
 
Massage cadeaubon; Op zoek naar een speciaal cadeau voor een dierbare of voor iemand die wel wat aandacht en ontspanning kan gebruiken? Geef een heerlijke energetische ontspanningsmassage bon cadeau. Fijn om te geven én heerlijk om te ontvangen.
  • Voor de massages geldt: géén erotiek of tantramassage!