Praktijk Witzand
Praktijk Witzand Wijk bij Duurstede
Praktijk voor massage en Bewust Zijn

Energetische ontspanningsmassage

Energetische ontspanningsmassage wil zoveel zeggen dat ik mij bewust ben van daar waar wij de meeste energie aan geven; ons denken. Het is mijn intentie de energie uit je hoofd (denken) te verleggen naar voelen (lichaam).

Massage nodigt lichaam en geest uit om tot diepere ontspanning te komen, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Het lichaam is zo intelligent dat als het zich in een veilige vertrouwde liefdevolle omgeving bevindt het zichzelf heelt.  

De aanraking is afwisselend, deze kan zowel bewegend als stil zijn, stevig of zacht, kabbelend of wiegend. Ik maak gebruik van muziek daar dit een ontspannende uitwerking op ons heeft (tenzij jij anders wilt). 

Heb jij een druk en hectisch leven en/of is het (alweer) lang geleden dat je tijd en werkelijke aandacht aan je zelf hebt besteed? Verwen jezelf dan eens met een heerlijke energetische ontspanningsmassage; géén standaard massage maar volledig afgestemd op jou.

Je kunt kiezen voor een massage van 1,5 uur of 2 uur. 

Kennismakingskorting: Kom je voor de eerste keer, dan krijg je € 20 korting, zie blad tarieven

 

Massage cadeaubon; Leuke tip voor een cadeau; Op zoek naar een speciaal cadeau voor een dierbare of voor iemand die wel wat aandacht en ontspanning kan gebruiken? Geef een heerlijke energetische ontspanningsmassage bon cadeau. Fijn om te geven én heerlijk om te ontvangen.Geef je de bon aan iemand die voor de eerste komt dan krijg je  € 20 korting.

 

Voor de massages geldt: géén erotiek of tantramassage!