Praktijk Witzand
Praktijk Witzand Wijk bij Duurstede
Praktijk voor massage en Bewust Zijn

Zwangerschapsmassage 

De zwangerschap is een uitzonderlijke periode in je leven. Er ontwikkelt zich nieuw leven in jou, je lichaam verandert en geestelijk komt er veel op je af. Een belangrijke tijd om goed voor jezelf én je baby te zorgen!

Zwangerschapsmassage is een fijne en doeltreffende manier om je lichaam en geest te ontspannen. Het heeft een positieve invloed op jou en dus ook op je nog in ontwikkeling zijnde kindje. Het ligt in mijn vermogen om jou in een diepere laag van ontspanning te brengen, ontspanning waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam in werking treedt.

De massage ontvang je op een speciale zwangerschap massagetafel (zie foto). In een kort voorgesprek stemmen we de massage af op jouw wensen en klachten (bv.. lage rugpijn, slecht slapen, vermoeide zware voeten, onrustige benen, pijn in bekken en vermoeidheid).

Massage na de bevalling 

Ook na de bevalling is een massage geen overbodige luxe. Je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen én er is inmiddels veel verandert in je leven (de aandacht gaat met name naar je kind toe met veelal onrustige nachten). Het is belangrijk dat jij je goed voelt én ontspannen bent. Mijn massage draagt hier voor een groot deel aan bij.