Praktijk Witzand
Praktijk Witzand Wijk bij Duurstede
Praktijk voor massage en Bewust Zijn

Massages; ware weldaad voor lichaam en geest!

Heb jij een druk en hectisch leven en/of is het (alweer) lang geleden dat je tijd en aandacht aan je zelf hebt besteed? Verwen jezelf dan eens met een heerlijke energetische ontspanningsmassage; géén standaard massage maar volledig afgestemd op jou.

Energetische ontspanningsmassage wil zoveel zeggen dat ik mij bewust ben van daar waar wij de meeste energie aan geven, ons denken. Het is mijn intentie de energie uit je hoofd (denken) te verleggen naar voelen (lichaam).

Massage nodigt lichaam en geest uit om tot diepere ontspanning te komen, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Het lichaam is zo intelligent dat als het zich in een veilige vertrouwde liefdevolle omgeving bevindt het zichzelf heelt.  

Tijdens de massage richt ik mij met volledige aandacht op jou waardoor er energetisch ruimte en veiligheid ontstaat. Door de liefdevolle aanraking worden lichaam en geest uitgenodigd om tot diepere ontspanning en herstel te komen en zorgt voor het terugvinden van een dieper innerlijke rust. Vandaar uit worden dingen in beweging gezet. Wat het je brengt is voor ieder persoon verschillend; genieten van even helemaal niets te hoeven tot aan het verkrijgen van heldere inzichten.

De aanraking is afwisselend, deze kan zowel bewegend als stil zijn, stevig of zacht, kabbelend of wiegend. Ik maak gebruik van muziek daar dit een ontspannende uitwerking op ons heeft (tenzij jij anders wilt).  

 Je kunt kiezen voor een massage van 1,5 uur of 2 uur. 

► Kennismakingskorting: Kom je voor de eerste keer, dan krijg je € 15 korting, zie blad tarieven

Voor de massages geldt: géén erotiek of tantramassage!